Waterresort Bodelaeke

Waterresort Bodelaeke

 

HET LIJKT WEL EEN SPROOKJE!

Schitterende locatie aan het water

U droomt toch ook wel eens van een heel fijne luxe vakantie? Op Waterresort Bodelaeke bieden we u een vakantie met klasse. Alle luxe vrijstaande vakantievilla's hebben een smaakvolle inrichting en zijn gelegen op landtongen aan kristalhelder water. Met een magnifiek uitzicht! Vanaf uw eigen aanlegsteiger met zwemtrap stapt u zo uw sloep in voor een prachtige tocht op het water. 

De schitterende locatie van ons resort aan een privémeer in Giethoorn is werkelijk een sprookje. Met een open vaarverbinding naar de Beulakerwijde, op loopafstand van het toeristisch centrum van Giethoorn en te midden van Nationaal Park Weerribben-Wieden is het de ideale bestemming voor natuurliefhebbers, sportvissers, hondenbezitters en watersporters!

Zoek & boek uw vakantie

 
 
 
 

UNIEKE ACCOMMODATIES

VAKANTIEVILLA'S

Op waterresort Bodelaeken staan prachtige vakantievilla's gelegen aan het water. Dat maakt waterresort Bodelaeke een uitstekende locatie voor watersporters, wandelaars, fietsers, sportvissers en hondebezitters

Ontdek de accommodaties

 
 
 
 

EEN BELEVING IN STIJL

PARADIJS VOOR DE ÉCHTE GENIETER!

 
 

Een eerste indruk

Het liefst zouden we ontzettend opscheppen over ons waterresort maar we laten de eerste indruk liever aan u zelf over. Op onze sfeerpagina hebben we de mooiste foto's voor u verzameld en kunt u ons filmpje bekijken. We zijn benieuwd wat u er van vindt!
Sfeerbeelden waterresort
 
 

Natuur, watersport, vissen, wandelen, fietsen

Als je op zo'n fantastische locatie bent, is het kiezen wat je gaat doen. Om u vast wat inspiratie te geven hebben we het mooiste in onze omgeving voor u in beeld gebracht. Het is maar een gedeelte, want tijdens uw verblijf zult u zeker nog veel meer leuks ontdekken.
Onze omgeving
 
 

Eten en drinken

Vanaf 1 mei dit jaar zullen de eigenaren van het in de buurt befaamde restaurant Villa Kalkoven (Stefan Hoekstra & Thijs de lange) hun nieuwe restaurant Villa Bodelaeke openen op Waterresort Bodelaeke!
Restaurants