Waterresort Bodelaeke

Alles over kopen

Investeren in een uniek vakantieconcept

Bodelaeke is een voor Nederlandse begrippen uniek vakantieconcept. Het waterdorp is passend bij zijn omgeving onder architectuur ontworpen. Het resort ademt de sfeer uit van een echt waterdorp in plaats van een vakantiepark. Het park ligt op een uitstekende locatie, op loopafstand van het toeristisch centrum van Giethoorn en aan de oevers van natuurreservaat Weerribben – Wieden. Bij Bodelaeke investeert u in recreatievastgoed in het hoge segment. Om de kwaliteit en de verhuurbaarheid van het park te waarborgen verkopen wij alleen woningen die afgebouwd zijn en ingericht. U bent daarmee verzekerd van een product waar u zelf in een prachtige omgeving met comfort en luxe kunt genieten van rust en ruimte. U kunt uw woning ook door ons laten verhuren en anderen van deze luxe laten genieten.

Om tegemoet te komen aan de verfijnde smaak en behoefte van onze gasten, worden de woningen in diverse luxe pakketten afgewerkt en op de markt gezet.

Standaard afwerkingspakketten

Alle woningen zijn vrijstaand, liggen op ruime kavels en worden opgeleverd met een mooi ingerichte tuin met klinkerpad naar de voordeur. Aan de voorzijde worden minimaal 2 half verharde parkeerplekken voor de deur aangelegd. Aan de achterzijde van de woning vindt u een groot zonneterras of houten vlonder en een eigen aanlegsteiger voor boot of sloep met zwemtrap.

In de woningen ontbreekt het aan niets. Alle woningen zijn compleet en smaakvol ingericht, voorzien van een gashaard, snelle Wifi, een smart tv in de living en de meeste slaapkamers, een ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron/oven, nespressomachine en hebben één of meerdere luxe badkamers en toiletten. In de berging van of aan de woning is plaats voor een wasmachine en droger, in de luwte van uw huis is plek voor uw tuinmeubilair.

Heeft u interesse in koop? Neem dan contact met ons op ➔