Waterresort Bodelaeke
Iets te vieren

Iets te vieren?

Feestlocatie aan het water

Heeft u iets te vieren dan zijn wij graag van de partij! Bodelaeke is namelijk zeer geschikt als evenement- en feestlocatie. Het restaurant, met groot zonneterras, biedt een prachtig uitzicht op onze jachthaven met kleurrijke boothuizen en watervilla's. Naast dit unieke uitzicht kunt u met de  ‘classy’ inrichting van het restaurant met stoere accenten van leer & hout, indruk maken op uw gasten. Afhankelijk van uw wensen richten wij deze geheel in naar uw wensen en is alles mogelijk van borrel, diner tot feestlocatie.

Het prachtige uitzicht en de schitterende ligging is al vaak het decor geweest voor grote evenementen als Sail Giethoorn, de finaleweek van Miss World en het programma Sing-it van Nick & Simon. De bruidsparen, families, verenigingen en bedrijven die we inmiddels hebben mogen begroeten, zijn buitengewoon verrast over het imposante uitzicht en de vele mogelijkheden van onze locatie. 

Een paar ideeën

In samenwerking met het Waterresort Bodelaeke zijn talloze arrangementen mogelijk. We geven u een paar suggesties, maar maken graag in overleg met u een aanbod op maat:

  • Samen met vrienden, collega’s, familie heerlijk varen met een sloep of op de fiets door de omgeving, langs de mooie waterdorpen en/of het Natuurpark Weeribben Wieden met aansluitend een borrel, diner of buffet in ons restaurant;
  • Een familie- of vriendenweekend waarbij u meerdere watervilla’s naast elkaar huurt, in combinatie met sloep/fietshuur en een feestdiner in ons restaurant of een gezellige barbecue uit onze Green Egg op het grote zonneterras;
  • Het restaurant  is ook een geliefde trouwlocatie.  De intieme, ambiance, de sfeer, de  romantische locatie en de luxe watervilla’s bieden alles om de mooiste dag van bruidsparen op beeld vast te leggen en te vieren. De gehele trouwdag, inclusief huwelijksreis is op onze locatie mogelijk!

Zullen we samen eens brainstormen over hoe we uw feestelijke gelegenheid tot iets unieks kunnen maken?

 

Bodelaeke cadeau doen/cadeaucheque

Iets bijzonders cadeau doen? Met de Bodelaeke Cadeaucheque kunt u iemand een verblijf in één van onze fantastische watervilla’s cadeau doen. Een bijzondere verrassing voor een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum of een bruiloft. In overleg met u stellen we het arrangement op maat voor u samen. Hierin is alles mogelijk. Van alleen een overnachting tot een compleet arrangement met sloep, ontbijt en diner. Welk arrangement het ook wordt, u weet zeker dat u een beleving cadeau doet waar onvergetelijke herinneringen worden gemaakt.

 
Cadeaucheque