Waterresort Bodelaeke
Ervaringsverhalen van eigenaren

Ervaringsverhalen van eigenaren

Zo mooi kan Nederland zijn. Een waterrijk gebied, met prachtige flora en fauna dat zich ontvouwt in de achtertuin van je woning. Met haar kleurrijke watervilla’s, omringd door water en riet biedt Bodelaeke een betoverend, bijna magisch landschap. Voor mij een geweldige bestemming om even te ontsnappen uit de hectiek van alledag en mijn batterijen weer op te laden. De specifieke natuurverschijnselen in elk seizoen geven elk verblijf op  het Waterresort iets extra’s. Door de bijzondere lichtval weerspiegelen allerlei kleuren het water. Hoe vaak ik ook op Bodelaeke kom, ik word daar nog elke keer door betoverd.

Bezit om trots op te zijn

Als investeerder kon ik kiezen uit 5 basistypen, in allerlei varianten. Het waren allemaal prachtige watervilla’s op ruime kavels. Ik heb ze uitgebreid bekeken en mocht ook in een aantal woningen proefslapen. Uiteindelijk ben ik verliefd geworden op een Punter met wellness pakket in okergeel. Ook in de inrichting van mijn woning heb ik deze warme kleuren doorgezet. Daarbij werd ik fantastisch geadviseerd door de woninginrichters van Bodelaeke. Mijn woning past zo precies bij mijn stemming, zodra ik richting Bodelaeke rijd: positief en zonnig. Een tweede huis waar ik trots op ben en tot rust kom. Zelfs als ik vanachter mijn laptop aan de eettafel het toch niet kan laten om met mijn werk bezig te zijn, geniet ik van het prachtige uitzicht over het water in mijn heerlijk grote erker.

Bodelaeke is een project voor liefhebbers. Mensen die bewust kiezen voor iets aparts, waarbij de emotionele waarde doorslaggevender is dan maximaal rendement.