Waterresort Bodelaeke
Header extra's

Extra's

Wordt u ook zo graag in de watten gelegd?

We maken uw verblijf graag extra aangenaam, extra luxe en extra comfortabel....kortom we leggen u graag in de watten! En u bepaalt zelf hoe extra u het wilt hebben. Wilt u uw verblijf compleet maken met één van deze extra's of heeft u andere wensen? Stuur ons een mail. Wij regelen het graag voor u.  

Een zorgeloos begin

Een goed begin is het halve werk, daar sluiten wij ons graag bij aan! En daarom zorgen wij ervoor dat bij aankomst uw bed is opgemaakt en u geen badhanddoeken en keukendoeken mee hoeft te nemen. Zo hoeft u bij aankomst de koffer alleen maar neer te zetten en kan de vakantie meteen beginnen. Wij willen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar geniet. Onderstaande extra’s zijn dan ook voorbeelden van extras die u als optie kunt boeken bij uw verblijf.

Nespresso
Onze woningen zijn voorzien van een Nespresso apparaat. Wij verkopen Nespresso pakketten in 21 smaken.

 • Nespresso pakket(10 cups) € 7,50 per pakket

Genieten met veel extra's

Bodelaeke ligt in een schitterende omgeving. Het park zelf is prachtig aangelegd in een groene oase aan een privémeer, dat aansluit op de Cornelisgracht en directe verbinding geeft naar de Gieterse meren, Natuurpark Weerribben – Wieden en waterdorpen als Giethoorn, Dwarsgracht en Blokzijl. Vanuit uw eigen aanlegsteiger beschikt u over perfect zwem- en viswater. Vanuit het park zijn prachtige tochten te maken over land en water. Om optimaal te kunnen genieten van al het moois in en rond uw woning, bieden wij onderstaande extra’s die u als optie kunt boeken bij uw verblijf.

Elektrische barbecue

Op het hele park geldt een open vuur verbod. Om toch aan de behoefte van veel gasten te voldoen om ook buiten te mogen grillen verhuren we een Weber Q 24oo Stand. Het is een luxe elektrische barbecue op een onderstel, geschikt voor 10 personen met twee werkbladen. 

 • huur per dag  € 50,00

De huurprijs is inclusief barbecuematje en schoonmaak. De barbecue wordt door ons bij uw woning gebracht en weer opgehaald.  De borg voor de barbecue bedraagt € 100,00. 

Sportvissen

Het water in het resort is privéwater, met volop mogelijkheden voor hengelsporters. Gevist mag worden met een Bodelaeke vispas.

 • Bodelaeke vispas € 15,00

Boodschappen service

Bij een luxe vakantie hoort gemak en lekker eten. Dat is waarom we u wijzen op de online boodschappen bestel en bezorg  service van de plaatselijke Plus supermarkt. Niet alleen voor uw ontbijt, maar voor al uw maaltijden en boodschappen. Let op! om boodschappen te laten bezorgen moet u zich eerst registreren. Dat kan op de site van de Plus supermarkt bij Inloggen. 

 • Hier kunt u online uw boodschapppen bestellen. Vermeld als locatie 8355 CN en als bezorg adres [huisnummer]+ jonenweg 5 8355 CN Giethoorn

Ligbedden

Uw woning is voorzien van een tuintafel met stoelen. Om nog meer van uw zonneterras te genieten verhuren we ook ligbedden.

 • Ligbed € 25,00 per dag
 • Ligbed € 30,00 per weekend
 • Ligbed € 70,00 per week

De borg voor een ligbed bedraagt € 50,00 per stuk.

Fietsverhuur

De omgeving van Waterresort Bodelaeke biedt talloze mogelijkheden voor fietsers. Bij de receptie zijn (elektrische) fietsen te huur. 

 • Stadsfiets € 15,00, per dag
 • E-Bike € 25,00, per dag
 • Fietsmand € 5,00 per dag

De borg voor een fietsmand bedraagt € 25,00.

Bootverhuur

De omgeving van Waterresort Bodelaeke biedt talloze mogelijkheden voor watersporters. Bij de receptie zijn van april tot eind oktober elektrische sloepen te huur.

6 persoons elektrische sloep

 • € 150,00 per dag (10:00 – 16:00 uur)
 • € 100,00 per avond (16:30 – 9:30 uur)
 • € 200,00 per etmaal (10:00 – 9:30 uur)

De borg bedraagt € 150,00 . De borg dient contant betaald te worden en ontvangt u terug na controle van de sloep.

Te koop: Zwemvesten, tot 55 kg vanaf € 19,95 per stuk

Supboard 1p 

 • € 40,00 per dag (10:00 tot 16:00 uur)
 • € 40,00 per avond (16:30 tot 9:30 uur)
 • € 70,00 per etmaal (10:00 tot 9:30 uur)

De borg bedraagt € 100,00 De borg dient contant betaald te worden en ontvangt u terug na controle van het Supboard.

*Alle vermelde prijzen zijn onder voorberhoud van prijswijzigingen en typefouten