Waterresort Bodelaeke
Interieurs

Interieurs

Via onderstaand menu vindt u de offertes en het opdrachtformulier voor renovatie van het interieur  of  losse bestellingen van meubels voor uw woning. Deze prijzen zijn exclusief levering en montage! De prijzen voor levering en montage vindt u via deze link en moet u hanteren als maximale richtlijn. Bij grote aantallen kan hier nog een staffelkorting op worden gegeven. 

Naast het interieur zijn ook de gordijnen per woning beoordeeld en kunt u hiervoor desgewenst een offerte ontvangen.  U kunt deze offerte opvragen, met vermelding van het huisnummer via  eigenaren@bodelaeke.nl. 

Aangezien het standaardinterieur per woningtype verschilt en het standaardmeubilair in de loop van de tijd is gewijzigd, is het belangrijk dat  u voor de prijsaanbieding hieronder de  juiste offerte kiest, dus niet alleen het exacte woningtype, maar ook het bouwjaar van uw woning. Indien u twijftelt over de juiste aanbieding  kunt u contact opnemen met eigenaren@bodelaeke.nl. Zij helpen u dan graag met het maken van de juiste keuze. 

interieur geel

Aanbiedingen

Opdrachtverstrekking

Via onderstaande knop opent het aanbiedingsformulier dat u online kunt invullen. Met het verzenden van dit formulier geeft u automatisch opdracht voor het vervangen van uw interieur. 

Losse bestelling

Indien u niet het totale interieur wilt vernieuwen, maar slechts losse artikelen wilt vervangen of bij wilt bestellen, kunt u dat doen via onderstaand bestelformulier.